De Martino delizioso pizza trøjborg delizioso trøjborg pasta pizza italiensk pizza martino aarhus takeaway demartino demartinopizza takeaway trøjborg italiensk pizza pasta martino pizzeria  italiensk pizza  pizza i Århus n Italiensk take away Pizza i Aarhus N 8200 Vincenzo De Martino

Om De Martino

Det er stadig Vincenzo og Lene De Martino, der står for den daglige drift, og vi vil fortsat levere den samme gode og veltillavede kvalitet.

Der vil være nogle justeringer i menukortet, noget er væk, nyt er kommet til. Men din yndligspizza eller pasta, vil stadig have det samme nummer.

Lidt om os:

Vi trådte vores første sko som restauratører på Marselisborg Havn, da vi åbnede Restaurant Martino d. 5.juni 1991.

Her, på en af Århus´ smukkeste beliggenheder, fik vi utrolig mange erfaringer, udfordringer og skønne oplevelser.

I begyndelsen af 1999, skiftede vi havnen ud med Vestergade, og åbnede La Forchetta. Vi havde en drøm om, at lave eksklusivt italiensk mad, hvor alt var lavet fra bunden. Det var rigtig spændende og vi havde nogle fantastiske år. Men tiden var ikke den rette, og ønsket om, at være mere sammen med vores to små drenge, gjorde udslaget. Vi stoppede i branchen og kunne nyde en ”normal” arbejdsuge og have mere fri sammen med vores børn.

I 2010 fik vi tilbudt at købe en restaurant i Hinnerup, hvor vi boede. Branchen rykkede i os, så i oktober købte vi og startede op igen. Vi var rigtig glade for at være tilbage, men en lørdag i marts 2013, blev vi ringet op af en god veninde, der fortalte, at restauranten brændte. Der stod vi så og kiggede på vores levebrød og investering, gå op i røg.

Da vi tidligere havde sat vores hus til salg, for at flytte tættere på Århus, valgte vi at opsige lejemålet på restauranten og lede efter et egnet lokale. Det fandt vi på Trøjborg! Og aldrig har vi været så glade for at gå på arbejde. Vi har de bedste kunder. Det er en fornøjelse hver dag, at møde så positive, venlige og imødekommende mennesker.
Tak for det!

 

 

Udtalelse...

 

> Aarhusupdate

"Den lille italienske takeaway, som nok laver byens bedste pizzaer og pastaretter."

> SmagAarhus

"En ny spiller på madscenen på Trøjborg er den italienske restaurant og takeaway."

> alle-abningstider

> Aarhusupdate

Tripadvisor

> Habengut

aoa

> Facebook